Зимни градини и веранди

Зимни

Зимна градина

Този тип остъкляване осигурява допълнително пространство и комфорт и подсилва усещането че сте навън ,като ви дава пълна пряка видимост. Стъклените панели са подвижни, могат да се отварят, което ги прави и лесни за почистване от двете страни.

Остъкляването издържа на различни природни условия , дори и на екстремно ветрово натоварване. Също така могат да се комбинират с различни защитни механизми за допълнителна защита и сигурност.

Новите остъклителни конструкции се използват и под формата на беседки,зимни градини, веранди и се създават в плъзгащи или фиксирани варианти.

Навеси с остъкление , ( зимни градини ) система без рамково остъкляване. Може да се използва за екстериорен и интериорен дизайн, за малки и големи проекти и са гъвкави, лесноадаптивни към всякакви форми .

За нашата зимна градина използваме високоустойчиво закалено стъкло, което осигурява защита от дъжд, студ и замърсяване. Системите за заключване ви гарантират по-голяма безопасност. Не трябва да се притеснявате за тавана или перголата си, тъй като нашата система е изключително здрава.

Разширете пространството на вашия дом и създайте удобно място за живеене през цялата година с нашата иновативна система за безрамково остъкляване.

Можете да добавите една или повече плъзгащи се (отваряеми) врати, които изглеждат като обикновен панел. Формата на верандата или зимната градина не е от значение, тъй като нашата система е персонализирана. Можете да изберете цвета на плъзгащата повърхност, който най-добре се адаптира към избрания цвят на профилите.

Как да монтирате зимна градина: Ръководство стъпка по стъпка

×