За нас

За

За фирмата и за екипа

LUXGLASS е на българския пазар от 2009 г. Дейността на фирмата е производство и продажба на плъзгащи стъклени системи, PVC и алуминиева дограма, остъкляване за зимни градини, МОЛ-ове, подвижни тавани и др. Компанята е доказано коректен партньор в областта на стъклените системи и конструкции.

Всички изделия на фирмата отговарят на необходимите Европейски норми и стандарти и са в синхрон с последните иновации в областта на стъклените системи и дограми. Те се отличават с отлични показатели по отношение функционалност, качество и естетика.

Целта ни е чрез използване на най-новите технологии в сферата на остъкляването, да предлагаме на клиентите си качествени и разнообразни продукти и услуги с оглед задоволяване на техните изисквания.

Фабриката на „ЛУКСГЛАС” е оборудвана с последно поколение машини които позволяват изработката на качествена продукция. Персоналът на фирмата е високо квалифициран, обучен и мотивиран. Екипът е съставен от специалисти както в производствения цех, така и в монтажния отдел. Монтирането на плъзгащите се системи е специфично и е от изключително значение за доброто функциониране на цялата система.

Всички изделия отговарят на европейските стандарти за качество и сертификат ISO 9001:2000.

×