Панорамно остъкляване за заведения

Панорамно

Панорамно остъкляване за заведения – Изработка, монтаж и цени

Безпрофилното Панорамно Остъкляване се утвърждава бързо на българския пазар. Външният вид и практичността на този продукт го правят изключително желан от много семейства и бизнес клиенти. Предлагаме три различни вида панорамно остъкляване: Плъзгащо, Въртящо и Гилотиново.

  • Плъзгащото панорамно остъкляване е с релсов механизъм, като стъклата се събират едно зад друго в единия край. Използват се закалени стъкла с дебелина 8мм или 10мм. Това остъкляване е подходящо за големи търговски обекти, както и за веранди, тераси, беседки и други.

  • Въртящото безпрофилно остъкляване има две единични релси в горния и долния край, по които се движат стъклата. При прибиране, стъклата се завъртат навътре и се приплъзват едно до друго в единия край. Релсата е с размери 5,5см в ширина и височина. Използват се закалени стъкла с дебелина 8мм или 10мм.

  • Гилотиновото остъкляване е стилен и функционален продукт, подходящ за затваряне на тераси, заведения и градини. Това остъкляване може да бъде с автоматика, която позволява вдигане и спускане на стъклата с дистанционно управление. Моделът разполага с двуканална или триканална релса, по която се движат стъклата (механично или с двигател и дистанционно управление).

Най-долната позиция е фиксирана, след нея се поставят второто и третото стъкло. Използват се закалени или триплексови стъкла, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Оживете вашите идеи и ние с удоволствие ще ги осъществим. Възползвайте се от нашите иновативни продукти и внесете стил в живота си. Екипът на Лукс глас е винаги на разположение и ще отговори на всичките ви въпроси.

×